آدرس

اصفهان - کیلومتر 2 جاده حبیب آباد - مجتمع تجاری کارگاهی قصر صنعت

ایمیل

info@machinebeton.com

شماره تماس

09131111141

اطلاعات تماس

  • اصفهان - کیلومتر 2 جاده حبیب آباد - مجتمع تجاری کارگاهی قصر صنعت
  • info@machinebeton.com

بتون(concrete) چیست؟

  • بتون به هر ماده یا ترکیبی گفته می شود که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی تشکیل شده است. منظور از بتون،بتون ساخته شده توسط سیمان پرتلند است که از مخلوط کردن سنگدانه های ریز و درشت و اب تشکیل شده است.
  • انواعی از بتون وجود دارد برای مثال :بتون با مقاومت عادی،مقاومت ساده،بتون مسلح و…
  • بتون پر کاربرد ترین مصالح ساخت بشر است. تنوع کاربرد،پایداری،مقاومت و هزینه مناسب بتون ان را به یکی از پرکاربرد ترین مصالح ساختمانی در دنیا تبدیل کرده است.

بچینگ پلانت

batching plant

دستگاهی است که مواد تشکیل دهنده بتون را با هم ترکیب کرده و بتون تولید می شود.به طور کلی میتوان گفت این دستگاه با توجه به طرح اختلاط بتون و استفاده از پمپ های تعبیه شده سیمان را از سیلو ها و سنگدانه هارا از مراکز دپو با نسبت های مختلف،داخل دیگ می ریزند و سپس اب به داخل این قسمت هدایت می شود.

پس از این مرحله مواد تشکیل دهنده بتون،مخلوط و از قسمت تخلیه خارج می شود.لازم به ذکر است در برخی از پروژه ها ،با در نظر گرفتن ابعاد و حجم پروِژه،از بچینگ پلانت در محل استفاده می شود.

دیگ میکسر

mixer pot

در حقیقت میکسر بتون یا مخلوط کن بتون دستگاهی است که سیمان ،شن،ماسه و اب را به صورت همگن ترکیب می کند تا بتون حاصل گردد.

جهت تولید بتون در مقادیر پایین و حجم کم به دستگاهی نیاز است که نام ان بتونیر یا مخلوط کن بتون می باشد.بتونیر امکان ساخت بتون در مقادیر متوسط در روز را فراهم می سازد.

عملکرد این دستگاه مانند پیمانه کردن مصالح توسط نیروی انسانی صورت می گیرد.لذا این نیروهای انسانی می بایست اموزش کافی در این زمینه ببینند.البته در هنگام کار با دستگاه میکسر باید از مخلوط کردن بیش از حد مصالح پرهیز شود زیرا باعث اب اندازی بتون می گردد.

فیدر(feedr)

فیدر از ورق های 4 میلی متری ساخته شده است که مستقیم به تسمه نقاله زیر فیدر نصب می باشد.که به وسیله 4 عدد لودسل کششی به ترازوی توزین بچینگ تبدیل می شود. که در هر بار بچ گیری از دستگاه وظیفه توزین مصالح را دارا است.

انواع فیدر:

فیدر ویبره ای:برای انتقال بار به دهانه سنگ شکن استفاده می شود و دارای استحکام بالایی است.

فیدر گریزلی:قبل از سنگ شکن قرار گرفته و گرد و خاک سنگ را می گیرد و از اسیب دیدن شانه های فک  و کم شدن عمر ان جلوگیری می کنند.

فیدر زنجیری: مقاومت بسیار بالا دارد و در معدن های سنگ استفاده می شود. قابلیت تنظیم دور برای انتقال میزان مناسبی از بار به دهانه سنگ شکن از ویژگی های اوست

و…

میکروسیلیس(microsilica)

میکروسیلیس ماده ای با واکنش پذیری بالاست که در مقادیر نسبتا کم برای افزایش خواص بتون به کار می رود.این ماده محصول جانبی تولیدات فلزات خاص در کوره های قوس الکتریکی است.

این ماده پودری خاکستری رنگ،تا حدی شبیه سیمان پرتلند یا خاکستر های بادی است.

نام گذاری متفاوت میکروسیلیس:

1.silica fume

2.condensed silicafume

3.microsilica

4.silica dust

نقش میکروسیلیس:

با خاصیت سیمانی ترکیبات جدید از c-s-h تولید می کند که منجر به مقاومت بالا می شود و به دلیل نرمی تمام حفره های میکروسکوپی خمیر سیمان را پر می کند که منجر به دوام بالاتر می شودد.

فوم بتن

foam concrete

فوم بتون معمولا تشکیل شده از فوم یا همان ماده ابکی شکل شیمیایی به علاوه ماسه بادی یا دوغاب ساختمانی. این فوم  بعدا با فوم درون محفظه مخصوص میکس کردن بتون مخلوط می شود.

این فوم یک نوع از مصالخ ساختمانی کاملا شکل پذیر است که پروسه تولیدش ساده و نسبتا ارزان در مقایسه با بلوک های AAC است. این نوع بتون ها به سادگی و ارزانی تولید می شوند و تاثیر جانبی و محیطی کمتری نسبت به مدل AAC دارند.

بتون پیش تنیده(prestressed concrete)

روشی است برای برطرف کردن ضعف بتون در برابر کشش.از بتون پیش تنیده برای ساخت تیر ها ،کف ها یا پل هایی با طول دهنده های زیاد که در عمل با بتون مسلح معمولی قابل ساخت نیستند،بهره برد.

فولاد مورد استفاده در این روش به شکل کابل و تندون است که رشته کلاف های فولادی را تشکیل می دهند.در مواردی از میله های فولادی نیز می توان به عنوان جایگزین این رشته ها استفاده کرد.مفتول ها به روش کشش سرد و با استفاده از فولاد الیاژی با کربن بالا طراحی شده اند.

الکتروموتور(Electro-Motor)

اصولا الکتروموتور یا موتور الکتریکی در انواع الکتروموتور معمولی(TEFC) و یا نوع دیگر ان یعنی الکتروموتور ضد انفجار و همچنین موتور کولری و از لحاظ برق در دو نوع الکتروموتور تک فازه و الکتروموتور سه فازه هستند.

در زندگی پیشرفته ماشینی امروز انسانی پیدا نمی شود که با الکتروموتور یا موتور الکتریکی یا دینام برخورد نداشته باشد گرچه ممکن است متوجه ان نباشد. به طور کلی هر کجا حرکتی در کار است،الکتروموتور یا موتور الکتریکی هم وجود دارد. 

انواع الکتروموتور:

1.موتور DC           

2. موتور AC

3.موتور های خاص

باکت بتون ریزی(Concrete pouring bucket)

باکت بتون ریزی یا باکت حمل مصالح به سطل هایی با دروازه های متحرک از ناحیه بغل و یا تخلیه گفته می شود. باکت بتون ریزی به وسیله جرثقیل های پر قدرت برای جابجایی مصالح و برای بالا بردن هر چه بیشتر سرعت و بالا بردن حجم اجرای پروژه های بزرگ و کوچک عمران و یا ساختمانی استفاده می شود.

انواع باکت بتون:

1.باکت بتون 500لیتر: برای انتقال بتون به حجم نیم متر مکعب به کار می رود.

2.باکت بتون 750 لیتر: برای بتون ریزهایی با حجم 750 لیتر به کار می رود.

3.باکت بتون 1000لیتر: برای بتون هایی به حجم 1 متر مکعب به کار می رود.

4.باکت بتون 1500 لیتر: برای پروژه های بزرگ با حجم بتون بالا به کار می رود.

5.باکت بتون 2000 لیتر: برای پروژه های بزرگ به کار می رود.

6.باکت بتون 3000 لیتر: برای پروژه های بسیار بزرگ به کار می رود.

بچینگ دراگلاین

دستگاه بچینگ پلانت دراگلاین قابلیت تولید بتون به صورت تر یا خشک را دارد و در ظرفیت های 40 تا 120 متر مکعب هستند. یکی از ویژگی های این دستگاه تخلیه هیدرولیکی و قابلیت افزودن مواد مایع در هنگام تولید بتون است.

بچینگ تر دراگلاین

مصالح بعد از بارگیری به داخل همزن بتون هدایت ششده و اختلاط مصالح درون میکسر بتون انجام می گردد.استفاده از بچینگ تر پر کاربرد بوده و در اکثر پروژه های عمرانی استفاده می گردد.

بچینگ خشک دراگلاین

در بچینگ خشک،مصالح به صورت خشک با وزن مشخص توزین شده و اختلاط مصالح پس از انتقال به تراک میکسر انجام می گیرد.این بچینگ به علت نا همگنی مصالح در پروژه های خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

بچینگ لایناربین یا بچینگ فیدری با قابلیت تولید بتون در هر بچ از 0.5 تا 3 متر مکعب دارای ظرفیت  40 ، 70 ، 90 ، 120 و 150 متر مکعب می باشد. ایم سیستم تشکیل شده از مخازنی در  کنار هم معمولا 3 و یا 4 خانه بستگی به ظرفیت تولید تشکیل شده است.

نوع سیستم انتقال در لایناربین با استفاده از اسکرو بوده و قطر اسکرو از 6 تا 12 اینچ متغیر است.خانه هایی که در کنار هم هستند متصل به لودسلهایی جهت توزین مصالح می باشد که از جمله ویژگی این سیستم جمع و جور بودن و کاربری و نگهداری اسان می باشد. 

سیستم اب رسانی نیز با استفاده از سیستم باسکولی یا کنتوری می باشد.

بلوک زن

مراحل و عملیات ساخت بلوک های سیمانی را بلوک زنی می گویند. دستگاهی که برای تولید بلوک های سیمانی مورد استفاده قرار می گیرند نیز دستگاه بلوک زنی نام دارد. به عبارتی دستگاه بلوک زن ، وسیله و دستگاهی است که برای ساخت بتون به کار گرفته می شود .این دستگاه قادر به تولید انواع بلوک ساختمانی دیواری و سقفی بوده که شامل سه بخش قالب ،بدنه و سمباده می باشد .این دستگاه به طور کلی از اجزای زیر تشکیل شده است:

. شاسی دستگاه 

. قابل و سمباده

. ویبره دستگاه 

. موتور ویبره 

. گیربکس حرکت و موتور

. پمپ و موتور 

لینک ورور به سایت بلوک زن بتنhttps://www.parsianmachine.com/